ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Σεμινάριο Κατασκευής Βιτρίνας
Γράφει ο/η Administrator   

Ο τομέας Art & Design του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, υποστηρίζει την διοργάνωση ενός εξειδικευμένου σεμιναρίου για την Κατασκευής Βιτρίνας, διάρκειας 20 ωρών, που προσφέρει ο Όμιλος Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης ΔΟΜΗ.
Σκοπός του εξειδικευμένου αυτού σεμιναρίου, είναι η εκμάθηση βασικών αρχών σχεδίασης, οργάνωσης και στησίματος decor πραγματικών διαστάσεων για βιτρίνα εμπορικού καταστήματος. Ένα σεμινάριο που αποτελεί επαγγελματικό εφόδιο για διακοσμητές, ενδυματολόγους, σχεδιαστές αλλά και για εμπόρους, ελεύθερους επαγγελματίες, καταστηματάρχες καθώς και υπαλλήλους εμπορικών καταστημάτων. Το σεμινάριο απευθύνεται επίσης σε φοιτητές αντίστοιχων σχολών που επιθυμούν εξειδίκευση στην τεχνική κατασκευής βιτρίνας, σε σπουδαστές και αποφοίτους ΙΕΚ ειδικότητας διακοσμητή, στελέχη marketing  και γενικότερα σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την κατασκευή βιτρίνας.

Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου περιλαμβάνουν: α.Επίσκεψη σε καταστήματα Πώλησης ειδών διακόσμησης – Decor, β. Θεωρία: Φωτισμός, Χρυσή τομή, Σκίτσο προοπτικού, γ. Σκίτσο Προοπτικού - Ιδέες, προτάσεις, δ. Κολλάζ προτάσεων υπό κλίμακα, ε. Κολλάζ προτάσεων υπό κλίμακα ή μικρές μακέτες, στ. Κατασκευή Decor πραγματικών διαστάσεων, ζ. Στήσιμο Βιτρίνας - Φωτογράφηση.

Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου είναι 20 ώρες και θα περιλαμβάνει επτά εκπαιδευτικές συναντήσεις διάρκειας 3 ωρών. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης, δυνατότητα εκτύπωσης των φωτογραφιών σε ΚΜ και συμμετοχής  στην ετήσια έκθεση του Τομέα Εφαρμοσμένων & Καλών Τεχνών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο έχουν δυνατότητα συνέχισης στον β’ κύκλο advanced σεμιναρίου για τη Διακόσμηση Βιτρίνας. Η έναρξη των μαθημάτων έχει προγραμματιστεί στις 18 Νοεμβρίου.  

Σεμινάριο Κατασκευής Βιτρίνας


ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαριλάου Τρικούπη 17, Αθήνα. τηλ.: 210 – 38 24 411, 210 3800 300

iekdomi.gr  

 
© 2017 Design NOW
Υλοποίηση - Προσαρμογή: NetDynamics